EVERGLADES EVCK049 BLACK FORNUIS

BEL VOOR ACTIEPRIJS EN VOORRAAD

Dit zwarte gasfornuis van 90cm breed, heeft energieklasse A en is voorzien van thermokoppel. Dit betekent dat de gastoevoer automatisch uitschakelt als de vlam per ongeluk dooft. De gaspitten kunnen eenvoudig ontstoken worden door middel van de geïntegreerde vonkontsteking.

De oven is elektrisch en voorzien van onder- en bovenwarmte met grill en hete lucht, die je afzonderlijk kunt instellen en gecombineerd.  Tevens beschikt dit fornuis over een Turbo Oven, dit zijn is een extra ring element gecombineerd met een ventilator wat voor een nog beter bakresultaat zorgt. De EVCK049 heeft 9 ovenstanden. Met de telescopische poten kunt u het fornuis op de door u gewenste hoogte instellen.

Verder is het fornuis voorzien van een volledig glazen binnendeur, dankzij het eenvoudige clicksysteem kan je de binnenruit gemakkelijk verwijderen om die schoon te maken. De geëmailleerde binnenzijde van de oven is gemakkelijk te reinigen.  

Dankzij de breedte van 90 cm, diepte van 60 cm en een oven inhoud van 90L heeft biedt dit fornuis alle ruimte om te koken en te bakken. Het glazen deksel geeft dit fornuis een extra luxe uitstraling. Onder het ovengedeelte bevindt zich een handige opbergruimte voor de pannen.